Biciklom kroz planine Crne Gore

Za ljubitelje biciklizma, SPORT TURIST organizuje biciklističke ture. Za ove angažmanepotrebno je bar 5 osoba, a najviše 20 osoba. Kreće se iz centra Kolašina, u jutarnjim časovima. Neke od najpopularnijih tura koje organizuje SPORT TURIST su sledeće:

 • Biciklistička tura Kolašin - Lipovo

  Biciklistička tura Kolašin - Lipovo

  Ova tura je duga oko 15 km u jednom pravcu. Krećemo poslije doručka iz Kolašina magistralom uz rijeku Taru i dolazimo do sela Lipova, prolazeći kroz njegova manja seoca Planu, Gornje i Donje Lipovo.

 • Biciklistička tura Kolašin - Trebaljevo

  Biciklistička tura Kolašin - Trebaljevo

  Ova tura je duga oko 12 km u jednom pravcu. Krećemo magistralom uz rijeku Taru i dolazimo do sela Trebaljeva čija su sastavna seoca Rovačko i Moračko Trebaljevo. Uz put ćemo razgledati ribnjak , a turisti se mogu okupati u Tari.

 • Biciklistička tura - Biogradska Gora

  Biciklistička tura - Biogradska Gora

  Ova tura se organizuje u kombinaciji sa jeep safarijem. Krećemo iz Kolašina džipovima magistralom uz rijeku Taru. Nastavljamo biciklima kroz prašumu Nacionalnog parka Biogradska gora sve do Biogradskog jezera.

 • Biciklistička tura Kolašin - Bjelasica

  Biciklistička tura Kolašin - Bjelasica

  Ova tura se organizuje u kombinaciji sa jeep safarijem. Krećemo iz Kolašina džipovima put ski centra Kolašin 1450. Nastavljamo dalje do sljedećih vrhova Bjelasice: Troglava, Zekova glava i Crna glava na visinama od 2000m.